Connect alles met iedereen

In de Amerikaanse sketchshow Portlandia presenteren twee muzikanten het themanummer voor de stad Portland aan de burgemeester. Maar de cd waar het nummer op staat gebrand doet het niet op zijn pc, hun Mac kan ook niet verbonden worden op het wifi-netwerk van het stadhuis en er is geen verbindingskabel voor handen. Uiteindelijk spelen de twee muzikanten op een trommel en een gitaar. Dit soort noodgrepen bij zakelijke presentaties, hoe hilarisch ook, moet Slingshot voorkomen. Deze nieuwe app van ontwikkelaar Airsquirrels verbindt mobiele apparaten met elkaar om moeiteloos schermen en content te delen, waar de deelnemers zich ook ter wereld bevinden. Slingshot lijkt hiermee een eenvoudig alternatief voor de conference call. De dienst is beschikbaar in verschillende abonnementen: van gratis proefabonnement voor een maand tot betaalde pakketten tussen de 10 tot 100 dollar per maand.