Opnieuw storing internetbankieren bij Rabobank

Foto ANP / Lex van Lieshout

De Rabobank kampt opnieuw met een storing van het online betalingsverkeer. De storing begon gisteravond al. Volgens de bank worden zowel particulieren als zakelijke klanten door de technische problemen getroffen.

De Rabobank meldt op zijn site:

Door technische problemen kunt u helaas al enige tijd vertraging ondervinden bij het verwerken van de opdrachten in Rabo Mobielbankieren en Rabo Internetbankieren. Deze opdrachten houden de status ‘in behandeling’ en dienen niet opnieuw ingevoerd te worden.

De Rabobank werkt hard om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.

Het is de derde keer in een week tijd dat de Rabobank last heeft van een storing. De laatste ontwikkelingen worden bijgehouden op de twitteraccount van de bank.