Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Sport

Champions League

Verslag van de returnwedstrijd in de halve finale, tussen Bayern München en Real Madrid. De Spanjaarden wonnen hun thuisduel met 1-0, maar hebben al twee keer eerder in de historie van de Champions League na zo’n voorsprong alsnog het onderspit moeten delven door verlies in de tweede wedstrijd. Bovendien wonnen de Madrilenen slechts 2 van de 27 wedstrijden die ze ooit op Duitse bodem speelden. De enige keer dat de Duitsers een heenwedstrijd verloren, wonnen ze de return (7-0 tegen FC Basel, in seizoen 2011/2012).

Nederland 3, 20.15-23.05u.