Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Media

Yahoo! maakt eigen comedyseries

Het Amerikaanse mediabedrijf Yahoo! komt eind 2015 met twee eigen comedyseries, getiteld Other Space en Sin City Saints. De eerste is een sfi-fi comedy van Paul Feig (Freaks & Geeks) over een stel mislukte ruimteavonturiers die op een parallel universum stuiten. De tweede, van Mike Tollin en Bryan Gordon (Smallville), volgt een basketbalteam uit Las Vegas. Het bedrijf kondigde al eerder aan het voorbeeld van online videodienst Netflix te willen volgen.