Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Media

Jeroen Pauw wil niet met Eva Jinek

Jeroen Pauw ziet het niet zitten om een talkshow te presenteren met Eva Jinek. Die optie komt steeds ter sprake sinds zijn partner Paul Witteman aankondigde per 23 mei te stoppen met Pauw & Witteman. „Doorgaan met Eva is niet mijn wens,” zegt Pauw vandaag in het AD. „Het is zowel voor Eva als voor mij goed dat niet te doen. Daarvoor kennen we elkaar te goed.” Pauw wil liever alleen doorgaan. Omroep KRO-NCRV, broodheer van Jinek, aast echter ook op zijn plek. (Novum)