Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Over to Bill

Eerste deel van nieuwe comedyserie. Nadat BBC-weerman Bill Onion (Hugh Dennis) ontslagen is, blijkt hij moeilijk weer aan de bak te komen bij de televisie. Gelukkig heeft boezemvriend Jez (Neil Morrissey) contact met Channel 4 tv-baas Nigel Harrington. Probleem is echter dat Jez’ aanstaande echtgenote Selina (Helen George) systematisch bezig is met het drijven van een wig tussen Jez en zijn vrienden. Bill moet haar dus zien te paaien, anders kan hij een onderhoud met Harrington wel schudden.

BBC 1, 23.35-00.05u