Buiig en warm

Het is licht wisselvallig, maar niet koud. In het binnenland loopt de middagtemperatuur geregeld op tot rond 20 graden. Dat is vrij mild voor de tijd van het jaar.

Vanavond en vannacht valt lokaal een regen- of onweersbui. Het is daarbij bewolkt met slechts een paar opklaringen. De nacht verloopt zacht, het koelt af tot rond 10 graden. Ter vergelijking, de gemiddelde minimumtemperatuur in deze tijd van het jaar is 5 graden.

Donderdagochtend is er een afwisseling van wolken en de zon. Op de meeste plaatsen start de dag droog. Gedurende de dag neemt het aantal buien toe, maar tussendoor is er ook ruimte voor de zon. De temperaturen lopen op tot tussen 18 en 21 graden in het binnenland. Aan zee is het ietsje frisser met een graad of 15. In de dagen daarna is er een enkele bui, met af en toe zon.