Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Johannes-Passion

Op deze Witte Donderdag kunnen de liefhebbers van Bach en zijn passiemuziek zich laven aan deze rechtstreekse uitzending uit Tivoli Vredenburg. Het Orkest van de Achttiende Eeuw en Cappella Amsterdam, onder leiding van gastdirigent Daniël Reuss, zijn de uitvoerenden. De solisten in dit concert: Anders Dahlin (tenor, Evangelist), Konstantin Wolff (bas, Christus), Amaryllis Dieltiens (sopraan), Rosanne van Sandwijk (alt), Jan Kobow (tenor) en André Morsch (bas).

Radio 4, 20.02-22.30u.