Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Economie

Werk aan de winkel

Succesvolle ondernemers die kwakkelende bedrijven van advies dienen – het is een tv-genre dat al bestaat sinds voormalig ICI-topman Sir John Harvey-Jones er in 1990 voor de BBC mee begon in het programma Troubleshooter. Kok Gordon Ramsay werd er met een soortgelijk programma wereldberoemd mee en ook in Nederland is het een paar jaar geleden al eens geprobeerd. Het resultaat was een hilarisch slechte serie van MAX met ondernemer Hennie van der Most. Vanaf vanavond gaat zakenvrouw Olcay Gulsen proberen kleine winkels van de ondergang te redden.

Nederland 1, 22.10-23.00u.