Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Milieu en natuur

Geen varkens maar mieren

Spelen // Game Cut the Rope 2 Voor: Android, iPhone, iPad €0,89 4

Het verhaal van Cut The Rope 2 doet denken aan dat van Angry Birds. Maar in deze game zijn de vogels vervangen door het groene monster Om Nom en zijn niet varkens maar mieren de slechteriken. Zij hebben Om Noms snoepjes gestolen en die moet de speler nu terug krijgen door puzzels op te lossen en in die puzzels – hoe kan het ook anders – touwen door te snijden. Gebruikers moeten in steeds moeilijkere puzzels zowel snoepjes als sterren verzamelen om naar het volgende level te kunnen gaan. Cut The Rope 2 is overduidelijk gericht op kinderen, maar spelers van alle leeftijden kunnen plezier hebben aan Om Nom. Want net als Angry Birds is het vrolijke spel uiterst verslavend.