Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Entertainment

Rush Hour 3

(Brett Ratner, 2007). Na Los Angeles (Rush Hour) en Hongkong (Rush Hour 2) belanden martial arts-ster Jackie Chan en komiek Chris Tucker nu in Parijs. Ze gaan er op zoek naar de getuige die de namen bezit van de geheime leiders van de Chinese maffia. Ze komen terecht in de Moulin Rouge, scheuren door motoren achtervolgd in een taxi en eindigen vanzelfsprekend op de Eiffeltoren voor het slotgevecht. Al tien jaar is de Rush Hour-franchise uitermate succesvol. Je weet wat je krijgt: grappen van Tucker, actie met Chan, exotische locaties en sexy tegenspeelsters.

Veronica, 20.30-22.15u.