Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Hockey

Belgische Dragons schakelen Kampong uit via shoot-outs

Kampong is er niet in geslaagd de kwartfinale van de Euro Hockey League te bereiken. De Utrechtse club werd gisteren in Eindhoven uitgeschakeld door het Belgische Dragons. Na zeventig minuten stond het 2-2, waarna de shoot-outs in het nadeel van Kampong uitvielen. Kampong kwam via Thierry Brinkman en Robbert Kemperman op voorsprong, maar Mathew Cobbaert en Jérôme Saeys trokken de stand gelijk. Tijdens de shoot-outs presteerden de Belgen, die in de kwartfinale stuiten op Rotterdam, beter. Oranje Zwart speelt vanavond voor een plek in de kwartfinale tegen het Engelse Surbiton. (Novum)