In beeld

De indrukwekkendste foto’s van de afgelopen week

De fotoredactie van NRC selecteert wekelijks de indrukwekkendste, mooiste en beste foto's van de duizenden foto's die binnen zijn gekomen. In de reeks van vandaag foto's van de modderstroom in Washington, tot vluchtelingen in Kenia, verdronken vluchtelingen uit Congo en immigranten die Melilla proberen in te komen.
Mijnwerkers tijdens een toespraak van de voorzitter van mijnwerkersvereniging AMCU, Joseph Mathunjwa in Johannesburg.
Reuters / Siphiwe Sibeko
Een Koerdische vrouw viert het lentefeest in Istanbul, tijdens de eerste dag van de lente.
AP / Bulent Kilic
Voorbereidingen in de parlementskapel in Londen voor de begrafenis van de Britse oud-minister Tony Benn. De Labourminister overleed op 88-jarige leeftijd en zat in het kabinet in de jaren 60 en 70.
AFP / Carl Court
Ruben Hidalgo, deelnemer aan een body paintverkiezing, voor zijn opkomst tijdens het Expobelleza Andalucia in de Spaanse stad Sevilla.
Reuters / Marcelo del Pozo
Een marktkoopman probeert brand te blussen op de markt in Guatemala-stad. De grote brand verwoestte honderden stalletjes. Er vielen vier gewonden.
AFP / Johan Ordonez
De paasboom van Volker Kraft in Saalfeld, versierd met meer dan 10.000 uitgeblazen eieren. De Duitser en zijn familie versieren de boom al decennia rond Pasen met eieren.
AFP / DPA Michael Reichel
Vluchtelingen arriveren in een vluchtelingenkamp in Dadaab, vlakbij de Keniaanse grens met Somalië.
Reuters / Thomas Mukoya
Lichaam van een verdronken baby bij het Lake Albert in Uganda. Zeker 60 mensen verdronken toen het schip met 100 mensen aan boord, kapseisde. Veel van de reizigers waren vluchtelingen uit Congo.
AFP / Michele Sibiloni
Oefening van het Zuid-Koreaanse leger bij de grens met Noord-Korea; het land vuurde de laatste tijd weer verschillende raketten af.
AP / Yonhap
Obama bij de Nachtwacht in het Rijks voor hij naar de Nuclear Security Summit in Den Haag vertrok.
AP / Frank Augstein
Lancering van gezamenlijke ruimtemissie van de VS en Rusland vanaf de basis in Kazachstan naar het International Space Station.
AFP / Vasily Maximov
Afrikanen in de Spaanse enclave Melilla in Noord-Afrika proberen het hek op te klimmen.
AFP / Jose Colon
Reddingswerker staat op de door een modderlawine overstroomde snelweg in Oso, Washington.
Reuters / Ted S. warren