Terugkijken: John Legend ontvangt driedubbel platina in College Tour

“That’s pretty cool”, zo klonk vanavond de reactie van John Legend toen hij van College Tour-presentator Twan Huys driedubbel platina voor zijn singel All of Me ontving. De winnaar van negen Grammy’s zat er ontspannen bij en sprak vanavond over drugswetgeving in de VS, hij vertelt hoe hij nog voor ze bekend waren een kamer

“That’s pretty cool”, zo klonk vanavond de reactie van John Legend toen hij van College Tour-presentator Twan Huys driedubbel platina voor zijn singel All of Me ontving.

De winnaar van negen Grammy’s zat er ontspannen bij en sprak vanavond over drugswetgeving in de VS, hij vertelt hoe hij nog voor ze bekend waren een kamer deelde met Kanye West, en dat hij ooit als consultant werkte bij BCG. Daarnaast gaat hij in op zijn campagnevoering voor Obama, en hoe de president het er sinds zijn herverkiezing vanaf brengt volgens de zanger.

Het nummer All of Me schreef hij tijdens de voorbereidingen op zijn bruiloft. Beelden van deze ceremonie kwamen in de clip terecht. Legend vertelt over de inspiratie voor het nummer, en zingt het lied tijdens de uitzending.