In beeld

Woede en verdriet bij nabestaanden vlucht MH370

Wekenlang koesterden ze hoop dat hun naasten nog leefden; de familieleden van inzittenden van de vermiste Malaysia Airlines-vlucht. Zolang er geen spoor was van het vliegtuig, bestond er een kans dat het ergens veilig was geland. Maar gisteren kwam het nieuws dat niemand wilde horen. Het toestel met 239 mensen aan boord is neergestort in de Indische Oceaan. Daar is volgens Maleisië geen twijfel over mogelijk. Nabestaanden reageerden woedend, anderen waren ontroostbaar.
Een leerling van een school in de Chinese provincie Jiangsu herdenkt de passagiers van het vermiste vliegtuig tijdens een ingelaste herdenkingsdienst.
AFP
Indiase schoolkinderen houden zelfgemaakte affiches en kaarsen omhoog tijdens gezamenlijke gebeden.
AFP / Sam Panthaky
Een Chinees familielid van een passagier bij een hotel in Bangi, bij de Maleisische stad Putrajaya.
AFP / Mohd Rasfan
Een familielid van een passagier huilt op de bus onderweg naar de Maleisische ambassade in Beijing.
Reuters / Kim Kyung-Hoon
Het Lido Hotel in Beijing. Een vrouw is ontroostbaar na het nieuws dat er geen hoop meer is op overlevenden.
Reuters / Kim Kyung-Hoon
Na het nieuws dat vlucht MH370 in de Indische Oceaan is gestort, kwamen alle emoties eruit. Bij de spoedbijeenkomst voor familieleden was medisch personeel aanwezig om de nabestaanden bij te staan.
AFP / Mark Ralston
AFP / Goh Chai Hin
Een rouwend familielid in Beijing.
Reuters / Kim Kyung-Hoon
De baas van Malaysia Airlines, Ahmad Jauhari (tweede van rechts) met de voorzitter van de luchtvaartmaatschappij, Md Nor Yusof (rechts). Ze hielden een persconferentie op Kuala Lumpur Intenational Airport.
AFP / Roslan Rahman
De Australische premier Tony Abbott voorafgaand aan zijn toespraak voor de Asia Society of Australia in Canberra. Hij zei dat familieleden van passagiers welkom zijn in Australië in deze "verschrikkelijk moeilijke tijd".
AFP / Mark Graham