Wie weet alles over Meerdijk?

Welke Meerdijkse stond ooit op de brandstapel? Wat is de volledige naam van Ludo? Wie de antwoorden op deze vragen weet - Janine en Ludovic Isaak Sanders - moet zijn of haar geluk eens beproeven in de GTST-Quiz. Deze nieuwe RTL-app voor Android- en iOS-gebruikers moet de fervente GTST-kijker, tussen de dagelijkse afleveringen door, vermaken.

Spelers kunnen het via Facebook opnemen tegen vrienden of willekeurige onbekenden. Er zijn vier categorieën: ‘Meerdijk’, ‘Inwoners’, ‘Verhaallijnen’ en ‘Cliffhangers’. Met het 24e seizoen in volle gang, is er genoeg stof om uit te putten. In een strijd tegen de klok beantwoorden gebruikers vijf vragen. Zo kunnen ze bepalen wie het meeste weet over de taferelen in het fictieve dorp Meerdijk. Daarbij kunnen ze wekelijks ook prijzen winnen. De app ziet er misschien een beetje gedateerd uit en de interface is niet optimaal, maar de GTST-Quiz is een must voor fans.