Voetballer en family man

None

Wayne Rooney is sinds 15 maart te vinden op Instagram. De aanvaller van Manchester United plaatste als welkomsbericht een foto van zichzelf met een opgestoken duim. Hoewel hij aankondigde veel beelden te willen plaatsen, bleef het vooralsnog bij twee andere bijdragen: een foto van de training voor de wedstrijd tegen Olympiakos vorige week, en een post na de 3-0 overwinning op de Griekse club. Waarschijnlijk heeft Rooney het, door de voorbereidingen op de aanstaande Champions League-kwartfinale tegen Bayern München, te druk om Instagram te verkennen.

Hoewel; de Britse voetballer is op zijn twitteraccount ook niet zo actief. Om de paar dagen brengt Rooney zijn ruim 8,2 miljoen volgers daar op de hoogte van zijn sportieve activiteiten. Maar het is niet alleen voetbal wat de klok slaat. Te zien aan de knusse familiefoto op eerste kerstdag, is Rooney best een family man.