Maffioso zonder pasta

Wat als Tony Soprano geen psycholoog bezocht, maar een diëtist? Dan zou The Sopranos erg geleken hebben op The Curse of Don Scarducci. Deze korte film sprokkelt nu de laatste dollars binnen op het crowdfundplatform Kickstarter. Don Sarducci, een keiharde maffiosi die worstelt met een plotselinge glutenallergie, is bedacht door filmmaker Chris Fondulas.

Hij kreeg het idee voor de film toen zijn vrouw glutenintolerantie bleek te hebben. Het veranderde hun leven drastisch: zij mocht geen producten met tarwe, rogge, gerst of haver meer eten. Dus hij ook niet.

Hoe zou het leven van een keiharde Italiaanse crimineel beïnvloed worden als hij geen pasta meer kon eten? Zou Don Sarducci de cannoli kunnen laten liggen? Wie het antwoord wil weten, moet het twitteraccount van Fondulas scherp in de gaten houden.