Opinie

Mooi clubje

We zijn op uitnodiging van enkele congresbedrijven met een groep van twintig verenigingsbestuurders te gast in Zuid-Limburg. Als apotheose van het heerlijke weekendje bezoeken we in het MECC The European Fine Art Fair. Bij de toelichting op deze grootste kunstbeurs ter wereld heeft een dame een vraag. „Waar vinden we op de beurs de juwelen?”

We zijn op uitnodiging van enkele congresbedrijven met een groep van twintig verenigingsbestuurders te gast in Zuid-Limburg. Als apotheose van het heerlijke weekendje bezoeken we in het MECC The European Fine Art Fair.

Bij de toelichting op deze grootste kunstbeurs ter wereld heeft een dame een vraag. „Waar vinden we op de beurs de juwelen?”

Meteen daarna vraagt de collega naast haar van dezelfde vereniging: „Hoe zit het met de beveiliging?” Mooi clubje.

Ton Soons