Pubquiz zonder drank

Spelen // app Quizup Voor android, iPad en Iphone Gratis 5

Weet jij alles van James Bond? Of van dinosaurussen? Test je kennis in de populaire QuizUp-app. In deze app, nu eindelijk ook voor Android-apparaten, kunnen deelnemers quizzen tegen gebruikers uit de hele wereld. QuizUp heeft een uitgebreide database aan vragen (tweehonderdduizend) in meer dan vierhonderd categorieën. Ze kunnen meteen de scores van hun vrienden via Facebook bekijken. QuizUp biedt ook de mogelijkheid met vrienden te chatten, of belangrijker, hen uit te dagen voor een quiz. Geen bekenden online? Dan koppelt de app wildvreemde spelers aan elkaar. QuizUp is een verslavende pocketversie van een pubquiz; zonder de drank, maar wel met direct resultaat. QuizUp is een must have op je smartphone.

    • Hans Klis