Opinie

    • Ik

Loser

Volgens onderzoekers ben ik behalve werkloos, een Senior Ontmoedigde met Niets Omhanden, een SONO dus. Mijn buurjongen van twintig blijkt een NEET te zijn: Not in Employment, Education or Training. Tijdens het avondeten probeert mijn zoon een afkorting te verzinnen voor de positie van zijn oom. Die staat op het punt strijdend ten onder te

Volgens onderzoekers ben ik behalve werkloos, een Senior Ontmoedigde met Niets Omhanden, een SONO dus. Mijn buurjongen van twintig blijkt een NEET te zijn: Not in Employment, Education or Training.

Tijdens het avondeten probeert mijn zoon een afkorting te verzinnen voor de positie van zijn oom. Die staat op het punt strijdend ten onder te gaan bij een reorganisatie op zijn werk.

Na AIO (Aspirant Intrinsiek Ontmoedigd) en VOD (Victimized Old and Discouraged) concludeert hij bij het toetje dat zijn oom gewoon een LOSER is: Lost Old Soldier in Early Retirement.

Janine Peek

    • Ik