Online show van Cosby

Sinds 2010 is Bill Cosby al meerdere malen per ongeluk doodverklaard op internet. De 76-jarige acteur is echter nog steeds springlevend. Zijn entree op Instagram vorige week bewijst dat maar weer eens. Cosby plaatste vanaf het hippe SXSW-festival in Texas een video om zichzelf (en zijn inmiddels meer dan tienduizend volgers op Instagram) welkom te heten. Erg actief is de komiek, met maar één video en twee foto’s, nog niet. Wellicht verandert dat in de toekomst.

Wie op de hoogte wil blijven van Cosby, moet tot die tijd naar zijn Twitteraccount. Daar houdt hij zijn (meer dan 3,6 miljoen) volgers op de hoogte van zijn optredens in talkshows en op universiteiten. Ook tweet Cosby over ouder worden en over het belang van onderwijs. Jammer genoeg meldt hij nog geen nieuws over de aanstaande opvolger van The Cosby Show op NBC; al zal dit een van de eerste plekken zijn om die nieuwe ontwikkelingen te lezen.