Alles weten van Obama

Weet jij alles van James Bond? Of van dinosaurussen? Amerikaanse presidenten? Test je kennis in de populaire QuizUp-app. In deze app, die nu eindelijk ook voor Android-apparaten beschikbaar is, kunnen gebruikers in real-time quizzen tegen gebruikers uit de hele wereld.

QuizUp heeft een uitgebreide database aan vragen (200.000) in meer dan vierhonderd categorieën. Gebruikers loggen in met Facebook of met hun Google-account. Ze kunnen meteen de scores van hun vrienden bekijken. QuizUp biedt ook de mogelijkheid met vrienden te chatten, of belangrijker, hen uit te dagen voor een quiz. Geen bekenden online? Dan koppelt de app spelers aan elkaar.

QuizUp is een verslavende pocketversie van een pubquiz; zonder de drank, maar wel met direct resultaat. Ook is de app een stuk sneller. Wie veel wint, stijgt in ervaringspunten en verdient prijzen. QuizUp is een must have op je smartphone.