Nieuwsuitzending in Hollywood opgeschrikt door aardbeving

Een aardbeving met een kracht van 4.4 op de schaal van richter schrok Los Angeles vandaag op. Zo ook de presentatoren van dit nieuwsprogramma, die meteen de tafel onder doken. De uitzending begon net op het moment suprême: “Earthquake, we’re having an eartquake!”

Een aardbeving met een kracht van 4.4 op de schaal van richter schrok Los Angeles vandaag op. Zo ook de presentatoren van dit nieuwsprogramma, die meteen de tafel onder doken. De uitzending begon net op het moment suprême: “Earthquake, we’re having an eartquake!”

De aardbeving heeft geen schade aangericht, maar mensen wel laten schrikken. “Het was alsof er een bom afging onder mijn huis”, vertelt iemand aan persbureau AP. De presentatoren weten vanuit de studio in Hollywood op tijd dekking te zoeken, terwijl camera’s schudden en er van alles uit het plafond valt. Het is op dat moment ongeveer half zeven ‘s ochtends.

Twitter avatar ktlaENT KTLA Entertainment The many faces of @ChrisKTLA during the #earthquake http://t.co/nXzyWnm6FD
    • Mirjam Remie