Opinie

    • Ik

Korte notities

De kinderneuroloog heeft de gewoonte om met korte notities en tekeningetjes duidelijk te maken wat hij bedoelt. Toen hij vertelde welke behandeling hij voorstond met betrekking tot de hoofdpijnklachten van mijn dochter, was hij – net als wij – een beetje moedeloos geworden; het schoot allemaal niet op, welke medicijnen ze ook probeerde. Op een

De kinderneuroloog heeft de gewoonte om met korte notities en tekeningetjes duidelijk te maken wat hij bedoelt.

Toen hij vertelde welke behandeling hij voorstond met betrekking tot de hoofdpijnklachten van mijn dochter, was hij – net als wij – een beetje moedeloos geworden; het schoot allemaal niet op, welke medicijnen ze ook probeerde.

Op een gegeven moment schreef hij: RIP. Voordat hij duidelijk maakte wat hij daarmee bedoelde – ruimte-innemende processen – was ik me al doodgeschrokken.

Eugen de Reuver

    • Ik