De keuze van next Op je woorden letten

Het is weekend en dit kun je doen // Vraag John de Wolf om een handtekening (als je durft) // En schaf daarna een Banksy aan op kunstbeurs Tefaf (alleen kijken mag ook)

Doen // in de rij voor een handtekening John de wolf signeert De Feyenoord Fanshop bij de Kuip Zaterdag om 10.00 uur

John de Wolf hoort er nu ook een beetje bij. Bij de ex-voetballers met een biografie, dan. De voormalige verdediger presenteerde het boek De Wolf, John eind vorige maand. Natuurlijk komt hij daarin vooral zelf aan het woord. Pijnlijke momenten schuwt hij niet.

Eén tip voor als je van plan bent een handtekening te scoren: begin nou niet over het pokerfragment, waaruit blijkt dat de ex-profvoetballer zijn teamgenoten bij Oranje bedroog met pokeren. Daar is De Wolf he-le-maal klaar mee, zo bleek toen hij deze maand woest de 3FM-studio uitliep nadat Giel Beelen erover begon.