Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Boeken

Boekenweek: ziet Tommy Wieringa iets wat wij niet zien?

Tommy ‘Een mooie jonge vrouw’ Wieringa beantwoordde voor de camera een paar vragen van lezers. Herleest hij bijvoorbeeld romans of blijft het bij een eenmalige lezing? En belangrijker: is hij paranormaal begaafd? Want hij kijkt altijd zo indringend.

Tommy ‘Een mooie jonge vrouw’ Wieringa beantwoordde voor de camera een paar vragen van lezers. Herleest hij bijvoorbeeld romans of blijft het bij een eenmalige lezing? En belangrijker: is hij paranormaal begaafd? Want hij kijkt altijd zo indringend.