Stuk koeler

Een periode met zonnig en warm lenteweer wordt vandaag afgesloten. De volgende dagen wordt het overdag een stuk koeler met een stevige westelijke wind. Op een paar buitjes na, blijft het droog. Vanavond is er al een zwakke tot matige westelijke wind opgestoken. Gebieden met lage bewolking en mist op de Noordzee naderen dan de kust en zullen in de nacht naar vrijdag het land overspoelen. Voor het zover is, kan het in het oosten nog 0 graden worden. Morgen overdag breekt de zon in het zuidoosten door, het noorden en westen houden meer bewolking. Bij een matige zuidwestenwind, wordt het 9 graden aan zee, tot 14 graden in Limburg. In het weekend waait het stevig, aan zee soms krachtig. Er valt een enkel buitje, maar de neerslagkans blijft klein. Overdag wordt het rond 11 en ’s nachts rond 7 graden.