Warmte eindigt

Het einde van de zonnige en zeer zachte lenteperiode komt al weer in zicht. Vanaf vrijdag moeten we het weer met normale temperaturen doen en krijgt de zon het moeilijker. Het gaat daarbij harder waaien met in het weekend weer een enkele bui. Toch kunnen we morgen nog volop genieten van de zon en de zeer hoge temperaturen voor de tijd van het jaar. In de vroege ochtend is het niet overal direct even zonnig, maar na het optrekken van de lokale nevel en een enkele mistbank krijgt ook hier de zon volop de ruimte. Morgenmiddag wordt het rond 12 graden vlak bij zee en loopt het landinwaarts op naar 14 tot 17 graden. In de avond en nacht naar vrijdag koelt het weer snel af met in het oosten lichte vorst. Vanaf vrijdag wordt het overdag frisser met maxima rond 11 graden, maar ’s nachts niet meer zo koud.