Films zonder wachtrij

Streamen // Films It’s Popcorn Time! Getpopcornti.me, bètaversie voor OS X, Windows, Linux

Direct films streamen in plaats van wachten tot je torrent gedownload is? Dat kan nu met streamingdienst Popcorn Time. Qua aanbod biedt Popcorn Time veel recente films zoals American Hustle, omdat het torrentdatabase YIFY gebruikt als bron. Om die reden upload je als gebruiker stukjes torrent tijdens het kijken. Hierna blijven je gestreamde films in een geheime map op je computer staan. Die worden weer gewist als je herstart. Popcorns startscherm staat standaard ingesteld op de populairste films van dat moment, met de zoekfunctie kun je in de linkerbalk ook zoeken op genre en film. Als jouw keuze beschikbaar is, geeft Popcorn Time een beknopte samenvatting van de film, met de kwaliteit van de torrent (hij kiest automatisch de beste), en welke ondertiteling beschikbaar is. Dus sla je slag en kijk vandaag nog Thor: The Dark World, Frozen of Gravity. Alleen een slome internetverbinding houdt je misschien nog tegen.

    • Judith Laanen