De keuze van next Terrasweer! Lentebier!

Het is weekend en dit kun je doen // Begin met lentebiertjes, in Leeuwarden // Koop kunst in Amsterdam of Rotterdam // En doe mee met de popquiz op Nederland 3

Doen // Bier proeven Lentebierenfestival Leeuwarden Stadsschouwburg De Harmonie. Zaterdag, 14-23u

Het KNMI komt met het heugelijke bericht dat het zaterdag best eens 15 graden zou kunnen worden. De hoogste tijd voor mensen met een winterdip om onder hun fleecedekentje vandaan te komen en de deur uit te gaan. En wat wil je op zo’n dag het liefst? Precies, lentebier drinken. Dat kan zaterdag op het Lentebierfestival in het hoge noorden, in Leeuwarden. Onder ‘lentebier’ valt nogal wat, dus je hoeft niet bang te zijn dat je op dit festival iets tekort komt. Meer dan veertig verschillende bieren zijn er. Van Moby Dick tarwebier tot Zuiglam lentebok of Rotskruiper tripel.