Wegwerpchatten

App // chatten Blink! Voor Android en iOS 3

Anoniem chatten kan nu ook met Blink! van ontwikkelaar Meh Labs. Deze dienst kan naast Telegram en Line een alternatief worden voor WhatsApp. De app combineert de anonimiteit van de Blackberry met de vluchtigheid van Snapchat. Je kunt foto’s, tekeningen en spraakberichten versturen die na verloop van tijd worden gewist. Blink! maakt geen gebruik van telefoonnummers om mensen aan elkaar te koppelen, dat gaat via zelfgekozen gebruikersnamen. Het probleem is dat nog maar weinig mensen Blink! gebruiken. Veel mensen die ontevreden waren met de aankoop van WhatsApp door Facebook stapten over naar Telegram. En voor foto’s en tekeningen uitwisselen bestaat Snapchat al. Maar, Blink! is makkelijk in gebruik en de strakke interface spreekt voor zich.

    • Hans Klis