Opinie

    • Ik

Logo

Mooi op tijd voor de Open Dag introduceerde mijn middelbare school een nieuw, fris logo. De verwachtingen van de nieuwe brugklassers (en hun ouders) mochten niet teleurgesteld worden. Het is een grote letter M van Montessori. Volgens de trotse rector straalt het nieuwe logo groei, ontwikkeling en stevigheid uit. Ook zou het meteen herkenbaar zijn.

Mooi op tijd voor de Open Dag introduceerde mijn middelbare school een nieuw, fris logo. De verwachtingen van de nieuwe brugklassers (en hun ouders) mochten niet teleurgesteld worden.

Het is een grote letter M van Montessori. Volgens de trotse rector straalt het nieuwe logo groei, ontwikkeling en stevigheid uit. Ook zou het meteen herkenbaar zijn. En dat lijkt meteen te werken. Een van de nieuwe brugklassers vraagt heel serieus: „Waarom hebben jullie het logo van de McDonald’s gejat?”

Dirk Arents

    • Ik