Zo verspil je geen tijd meer

None

Even zes minuten over? Of een kleine minuut te doden? Laat de oude vertrouwde Vertragingsapp dan eens links liggen en zoek TickTickTick op van The Guardian. De Britse krant heeft een nieuwe en vooral informatieve manier gevonden om verloren momenten door te komen en meteen bij te zijn met het laatste nieuws. Aan de linkerkant van de site klikken gebruikers in hun browser aan hoeveel tijd ze hebben om te lezen, bijvoorbeeld twee of vijftien minuten. Vervolgens verschijnen aan de rechterkant lijsten met recente artikelen op The Guardian-website met de overeenkomende leestijd waaruit de gebruiker kan kiezen. In de mobiele versie van TickTickTick staan de leestijden en de artikelen onder elkaar. Wie maar één minuut heeft kan bijvoorbeeld recensies lezen van het boek The Book Thief (00:51) of luisteren naar een vooruitblik op de Oscars (00:19). Jammer is wel dat er voorlopig nog geen artikelen in de app staan die een langere leestijd hebben dan 15 minuten.