Vluchtig anoniem chatten

Anoniem chatten kan nu ook met Blink! van ontwikkelaar Meh Labs. Deze berichtendienst kan naast Telegram en Line een alternatief worden voor WhatsApp. De app voor Android en iOS combineert de anonimiteit van de Blackberry met de vluchtigheid van Snapchat. Je kunt foto’s, tekeningen en spraakberichten versturen die na verloop van tijd worden gewist. Blink! maakt namelijk geen gebruik van telefoonnummers om mensen aan elkaar te koppelen, dat gaat via zelfgekozen gebruikersnamen. Het probleem van de app is dat nog maar weinig mensen in Nederland Blink! gebruiken. Veel mensen die ontevreden waren met de aankoop van WhatsApp door Facebook stapten over naar het Russische Telegram. En voor leuke foto’s en tekeningen uitwisselen bestaat Snapchat al. Dit betekent echter niet dat Blink! geen succes kan worden. De dienst is makkelijk in gebruik en de strakke interface spreekt voor zich. Nu nog meer gebruikers in Nederland.