Rijzend sterretje toont leven

Twee weken geleden verraste Kate Upton de wereld met een fotoshoot in een gewichtloze omgeving. Uiteraard hadden kijkers van deze virale video waarschijnlijk meer aandacht voor de gouden bikini die ze aanhad. De foto’s zijn te zien in het nieuwste nummer van de jaarlijkse zwempakkenspecial van het Amerikaanse sportblad Sports Illustrated. Fans kijken elk jaar reikhalzend uit naar dit speciale nummer dat inmiddels een begrip is geworden in de populaire cultuur. De 21-jarige Upton is een van de grootste bladenmodellen van dit moment en was al te zien in Vogue, ELLE en Esquire. Ook waagt ze zich voorzichtig aan acteerklussen, zoals de remake van The Three Stooges in 2012. Sinds 20 februari is de rijzende blonde ster ook op Instagram te vinden. Daar zien volgers niet zozeer veel van Uptons werk als wel een gestileerd kijkje achter de schermen. Maar dat kan nog komen, tot nu toe was Twitter het voornaamste kanaal voor haar werk.