In beeld

Het leven gaat door. Ook in een land op het randje van oorlog

De spanning op de Krim is al dagen om te snijden. Maar ondanks de dreiging van oorlog, gaat het dagelijks leven door. Moeders wandelen met hun kinderen, vrouwen delen thee uit en soldaten praten van achter het hek van omsingelde legerbases met familie. Volg voor de laatste ontwikkelingen ons liveblog.
Voetgangers lopen langs twee ongeïdentificeerde gewapende mannen die de wacht houdt bij een basis van de Oekraïense infanterie in Perevalne.
AP / Darko Vojinovic
Een vrouw serveert thee aan gewapende mannen in Feodosija.
AFP / Viktor Drachev
Een vrouw maakte foto's van de gewapende mannen en gepantserde wagens in Feodosija, in het oosten van de Krim.
AFP / Viktor Drachev
Een vrouw veegt gebroken glas op buiten een overheidsgebouw in Simferopol. Twee gewapende mannen houden de wacht.
AP / Ivan Sekretarev
Het leven moet ondanks de oorlogsdreiging gewoon doorgaan. Een vrouw loopt langs gewapende mannen - vermoedelijk Russische soldaten - die de wacht houden bij een Oekraïense legereenheid in Perevalnoje. Russische en pro-Russische soldaten kregen afgelopen weekeinde zonder bloedvergieten geleidelijk de Krim in handen door strategische posities te bezetten.
Reuters / Baz Ratner
Familieleden van Oekraïense soldaten wachten bij de legerbasis in het dorp Ljoebimovka op de Krim.
Foto Reuters / Vasily Fedosenko
Een Oekraïense militair staat bij een kennis op het terrein van een legereenheid in Ljoebimovka, in de buurt van een lokaal vliegveld en zo'n 80 kilometer ten zuidwesten van Simferopol.
Reuters / Vasily Fedosenko
Een jongen neemt een kijkje bij de gewapende mannen die een basis van de Oekraïense grensbewaking blokkeren in de buurt van Simferopol.
AFP / Alexander Nemenov
Een Oekraïense soldaat speelt met een kind. Aan de andere kant van het hek patrouilleren mannen in militair tenue, maar zonder insigne. Vermoedelijk gaat het om Russische soldaten. De scène speelde zich af bij de Oekraïense basis in Perevalnoje, buiten de regionale hoofdstad Simferopol.
Reuters / David Mdzinarishvili
Een Oekraïense soldaat praat met zijn dochtertje van achter het hek van een legerbasis in Belbek, Sebastopol.
AFP / Filippo Monteforte