Arrestaties bij ‘grimmige’ carnavalsnacht in Den Bosch

Oeteldonk/Den Bosch na afloop van een eerdere carnavalsnacht. Foto ANP / Koen Verheijden

Carnaval in Den Bosch is vannacht voor een deel onrustig verlopen, zo schrijft het Brabants Dagblad. De politie heeft diverse arrestaties moeten verrichten en de sfeer rondom de Parade - een bekend plein in de stad - was volgens de krant ‘grimmig’.

De krant schrijft:

“Diverse personen werden door de politie in de boeien afgevoerd met een arrestantenbus en naar het cellencomplex aan de Vogelstraat in Den Bosch gebracht. Waarom de aanhoudingen werden verricht is niet bekend. Wel verzetten de arrestanten zich hevig bij hun aanhouding.”

De politie spreekt tegen persbureau Novum van “een drukke horecanacht”. Het Brabants Dagblad benadrukt dat het in de kroegen aan het plein wél gezellig was.

    • Lex Boon