hits uit de jaren dertig

„Met Willem de Vries en Martijn Sanders, twee baritons, deel ik de liefde voor liedjes uit de jaren dertig, veertig en vijftig. Duitse schlagers, Franse chansons. Heerlijk. Wat gek, zeggen mensen dan, jullie zijn toch operazangers? Welnee, een zanger is gewoon iemand die geluid geeft. Vanaf mijn vroegste jeugd zing ik ook lichte muziek en jazz. De Franse film Fauteuils d’Orchestre speelt in het Théâtre des Champs-Elysées. Een oude caissière zit in de loge en kijkt naar alle Franse, Engelse, Duitse artiesten van weleer. Zo kwam ik op het idee voor de voorstelling Wie is Loesje? In Duitsland kon ik voor een prikkie een musicaldecor kopen, de kassa zat er al in! Dus nu brengen we als operahuis een heel atypisch stuk met internationale, nostalgische hits. We noemen het een Z.O.Z productie: Zie (de) Omme Zijde van de klassieke zangers.”