Iets koeler

Met een zuidelijke wind is de afgelopen tijd erg zachte lucht aangevoerd. De temperatuur lag daarmee dan ook ruimschoots boven normaal voor eind februari. De komende dagen doen we een klein stapje terug, maar de dubbele cijfers blijven overheersen.

Na het passeren van de regen vandaag stroomt iets minder warme lucht binnen en klaart het breed op. Ondanks dat, wordt het door een stevige zuidelijke wind vanavond en vannacht niet heel koud, met 4 tot 6 graden.

Morgen overdag wordt het vervolgens 10 tot 11 graden, alleen direct aan zee is het een graadje koeler. De zon laat zich regelmatig zien, maar in de middag vormen zich ook stapelwolken en valt een enkel buitje. De dagen daarna schijnt af en toe de zon, maar valt er ook dagelijks wat regen. Het blijft zacht met een graad of 10.