Iets minder zacht

Na een vrij zonnige lentedag, is het de laatste dagen van de wintermaand iets minder zacht. Komende nacht wordt het niet veel kouder dan 5 graden. Dinsdag is er op veel plaatsen nog wat zon, maar al snel neemt in het westen de bewolking toe. Aan het einde van de ochtend valt de eerste regen in Zeeland. In de middag betrekt het verder in het oosten van het land en gaat het op steeds meer plaatsen een beetje regenen. De temperatuur loopt nog wel op naar 10 tot 14 graden bij een aantrekkende zuidelijke wind. De laatste februaridagen verlopen wisselvalliger met soms een stevige wind. Woensdag blijft het op de meeste plaatsen nog droog met af en toe wat zon. Donderdag en vrijdag vallen geregeld buien. Met 10 graden overdag en 's nachts enkele graden boven nul blijft het zacht voor de tijd van het jaar.