CNN stopt show Piers Morgan

CNN stopt met het tv-programma van Piers Morgan. Zo meldt hij aan de The New York Times. De presentator heeft sinds 2011 een programma op primetime, Piers Morgan Live, als opvolger van Larry King. Morgans kijkcijfers zijn dalende. Volgens hemzelf omdat hij Brits is en zijn uitspraken over wapenbezit verkeerd vallen bij de Amerikaanse kijkers.

Mediaredacteur David Carr schreef in zijn column in The New York Times, waarin hij het einde van Morgan aankondigt: „Tv-veteranen zeggen dat een tv-presentator twee dingen niet mag hebben: een baard en een accent. Morgan heeft geen baard”. Ook schreef Carr: „De enige voetbal die hem interesseert is rond, en zijn preken over wapens druipen van verachting”.

Volgens Carr willen Amerikanen, als ze bij groot nieuws CNN aanzetten, sowieso niet luisteren naar een buitenlander.