De films die voor een Oscar gaan, maar dan met kinderen in de hoofdrol

De Oscaruitreikingen staan weer bijna voor de deur, een goed moment om de genomineerde films in de categorie der categorieën nog eens door te nemen, die van Beste Film. Het overzicht wordt u gebracht door de kinderen, de plaksnorren en de pruiken van CineFix.

Zo slaan de inhalige zakenmannen uit The Wolf of Wall Street zich in pak op de borst, schikken de heren in American Hustle hun kapsels, leggen twee kinderen uit wat het thema van de film Gravity is, en zien we de enige scène uit 12 Years a Slave die van de producenten nagespeeld mocht worden door kinderen.

De makers van ToddleWood kleden kinderen na afloop van de Oscars en de Grammy’s doorgaans in de feestkleren van de sterren. Met elke keer weer een overtuigend resultaat.