De keuze van next Feestmaal

Het is weekend en dit kun je doen // Rock-‘n-rollen met de mannen van Schorem // Met je kleuter naar het toneel in Den Haag // Of de laatste Homeland van het seizoen kijken

Eten // dans-diner Winterparade 22 en 23 februari. Atrium, Den Haag. nrch.nl/3bep

In december vond de WinterParade in Den Haag geen voortgang, maar dat wordt helemaal goed gemaakt op zaterdag 22 en zondag 23 februari. De WinterParade is de winterse variant op het zomerse, reizende theaterfestival De Parade. Nu kan er gedineerd worden met een muziek-, theater- en dansprogramma. Het publiek eet aan een tafel van niet minder dan 120 meter lang, van schalen die iedereen met elkaar deelt. Aanwezig onder meer: Beppe Costa, Yorick Heerkens, Stephanie Louwrier, Steyn de Leeuwe, Ziarah en Tarikh Janssen; een glasconcert van Harry de Wit uitgevoerd door Bauke Moerman en een silent disco.