Frustrerender dan Flappy

Spelen // Game Iron Pants Superheld tussen kratten Voor: Android, iPhone, iPad 3

Misschien wel een nóg frustrerende game-ervaring dan Flappy Bird vind je bij Ironpants. De hoofdrol is weggelegd voor de gelijknamige superheld. Hij vliegt niet door openingen tussen groene buizen, maar tussen grote opgestapelde kratten. Ook deze game heeft een simpele besturing: raak het scherm aan en de held gaat omhoog. De moeilijkheid is dat hij sneller omhoog vliegt dan naar beneden valt. Misschien is Ironpants daardoor wel lastiger dan Flappy Bird. Toch wordt het spel zeker niet de opvolger van het gesneuvelde spel, de gebruikerservaring is daarvoor al te bekend. Maar Ironpants is zeker de moeite waard om op je smartphone te hebben en af en toe te spelen. Het is een beetje valse nostalgie, verkleed in een superheldenpakje.