Dagelijkse dosis flapperen

Spelen // Online FLAPMMO Nieuw leven voor Flappy Bird flapmmo.com

Flappy Bird is dood. Lang leve Flappy Bird! Ontwikkelaar Dong Nguyen trok dan wel de stekker uit zijn creatie, het vogeltje is nog lang niet uit ons leven verdwenen. Het simpele spelletje is niet meer te vinden in de appstores. Flappy Bird-verslaafden kunnen het nu via sites als Craigslist Smartphones kopen of huren om aan hun dagelijkse dosis flapperen te komen. Maar ze kunnen ook kosteloos terecht op FLAP MMO. Deze site biedt de authentieke Flappy Bird-ervaring met een multiplayer-optie. Hier kunnen de volgers van de gele vogel naar hartelust op hun toetsenbord slaan en kijken hoe het gelijkgezinden vergaat tussen de groene buizen. Gebruikers hoeven dus niet meer te zoeken naar een alternatief voor hun Flappy Bird-high.