Blijvend zacht

Typerend voor de komende dagen is dat de maximumtemperatuur weinig variatie vertoont. Het is elke dag zacht met 9 tot 11 graden. Ook de nachten zijn mild, zoals vannacht 5 of 6 graden. Er hangt dan veel bewolking en vooral in het oosten kan er tot en met vrijdagochtend nog een enkele bui vallen.

Toch zien vrijdag en zaterdag er vrij aardig uit. Vanuit het westen zijn er opklaringen waardoor de zon er bij tijden goed bij kan komen. Met een enkele bui blijft het niet overal droog. Bij een matige tot krachtige zuidwestelijke wind wordt het 8 a 9 graden.

Op zondag zijn de buitjes van het toneel verdwenen. De dag begint zonnig, maar geleidelijk neemt het aandeel wolken toe en dan krijgt de zon wat minder ruimte. Het wordt veelal 11 graden. Ook de dagen daarna zijn licht wisselvallig en aanhoudend zacht.