Video: niet zoenen voor de Kiss Cam, dan heb je wat uit te leggen

Het concept van de traditionele Kiss Cam bij Amerikaanse honkbal- en basketbalwedstrijden hoeven we waarschijnlijk niet toe te lichten, aangezien zelfs de Amerikaanse president niet aan een openbare kus ontkomt onder druk van de Kiss Cam.

Zij die een zoen weigeren onder het oog van de Kiss Cam en toch een applaus weten te bemachtigen van de rest van het publiek, die zijn inventief. Dat was de jongeman die, nota bene op Valentijnsdag, met een jongedame plaatsnam in het stadion van de Minnesota Gophers. De camera weet de twee te vinden, maar ze roeren zich niet en blijven afstandelijk naast elkaar zitten. Het lijkt een wedstrijd tussen de Kiss Cam en deze twee mensen te zijn geworden.

Het enige wat er een halve minuut lang gebeurt is dat de knul iets uit zijn zak haalt. Toch is het de moeite waard om even te wachten tot de ontknoping, die volgt na 26 seconden.

Geniet hier nog eens van een mooie wedstrijd die zich in november voltrok op de tribune van de NBA-wedsrijd tussen the Detroit Pistons en the Knicks dankzij de Dance Cam.