Pimp je smartphone

App // restylen Themer Verbouw je smartphone Voor Androidtelefoons 3

Klaar met dat saaie, bekende uiterlijk van je smartphone-interface? Schud dan de indeling van je apps door elkaar met Themer. Meer dan tweehonderd thema’s zijn beschikbaar om je Android-telefoon een frisse nieuwe look te geven. Probeer zeker eens het futuristische HUD of het rustieke Grey and Peach-thema. Deze nieuwe interfaces maken de gebruikerservaring intuïtiever en visueel aantrekkelijker. Nadeel van het grote aanbod is dat gebruikers zich een beetje kunnen verliezen in de zoektocht naar het perfecte uiterlijk. Themer verdween deze maand even uit de Play Store na een klacht van Apple over een copyrightkwestie bij een van de thema’s. De app keerde vorige week terug en kreeg meteen een update die een eind maakte aan een groot aantal bugs. Dat betekent nog niet dat Themer nu foutloos is, het blijft een bètaversie. (HK)