Opinie

Commentator

In de zomer van Pretoria kijk ik naar het schaatsen in Sotsji. Soms vindt Supersport het belangrijker om curling of skeletonraces uit te zenden, maar regelmatig is het schaatsen live te zien. De commentator heeft er alleen geen kaas van gegeten. „Ze rijden twee maal de 500 meter, anders zijn al die trainingen alleen maar

In de zomer van Pretoria kijk ik naar het schaatsen in Sotsji. Soms vindt Supersport het belangrijker om curling of skeletonraces uit te zenden, maar regelmatig is het schaatsen live te zien. De commentator heeft er alleen geen kaas van gegeten. „Ze rijden twee maal de 500 meter, anders zijn al die trainingen alleen maar voor ruim een halve minuut.” Grappigste moment: de broertjes Mulder die bloemen krijgen. „Oh wat zullen de ouders trots zijn.” En bij het daaropvolgende shot van ons koningspaar: „ Ja, dat moeten de ouders dan wel zijn, zo blij.”

Hendrikje Schievink